Slané pečivo

Pečeme převážně z pohankové mouky, rýžové, tapioky, kukuřičné či mouky bramborové.
Přidáváme jednodruhové mouky jako je čiroková, banánová, kokosová, mouka z vlašských ořechů apod.
Pro naši pekárnu se staly typické především čerstvé suroviny bez chemických přísad, bez deproteinovaného pšeničného škrobu, bez zbytečně velkého množství cukru a suroviny od pečlivě vybraných dodavatelů.
Naše produkty obsahují čerstvá vejce, smetanu, mléko, tvaroh a jiné "živé" suroviny. S přidáním jednodruhových muk získávají naše pekařské výrobky mnohem vyšší nutriční hodnotu než jiné bezlepkové produkty. Používáme vlastní recepty a receptury. 
Nepracujeme jen se standardně namíchanými směsmi od velkovýrobců, mícháme si také vlastní směsi, proto jsou naše výrobky jedinečné a lehce rozpoznatelné od konkurence.

Není v našem zájmu, aby se z pečení stala velkovýrobní mašinérie supermarketů, kdy pak už nezbývá čas na zákazníka. Naše výroba je výhradně bezlepková, tím pádem kontaminace lepkem je zcela vyloučena.   
Nezaměřujeme se pouze na zdravý životní styl a trend, ale také na tu část populace, které nezbývá nic jiného než být odkázán na bezlepkové pečivo po celý život – na lidi trpící celiakií.
Zaměřili jsme se také na výrobu pekařských výrobků, které vyhovují náročným požadavkům klientů, kteří trpí kombinovanými alergiemi na lepek, laktózu, sóju a jiné.
Věříme, a poptávka po našich výrobcích to jen potvrzuje, že naše produkty si získají oblibu nejen u celiaků, ale i u lidí dávající přednost kvalitním potravinám a záleží jim na zdravém životním stylu a chtějí se cítit fit.

Kde si můžete
naše dobroty koupit?

Podívejte se do jaké prodejny s našimi výrobky to máte nejblíže.